Az analitikus és jövőmondó egy elmébe zárva

Próféciák és Krónikák

Próféciák és Krónikák

A Birkák

2015. március 31. - Fuxos (ex bömis)

A gigászi küzdelem krónikája:

Hiába a hírnök beszéde. A mocsok megragadt......a szörny már sosem fog a régi fényében csillogni.

Prófécia:

Sulla, ember vagy te egyáltalában? Azokat döntöd új rabságba, kiken ezer év verejtéke csillog......nem fogják tűrni.

 

 

 

A Szobrász

A gigászi küzdelem krónikája:

A teremtő cselt vetett.....és mindenki elhitte. Elégedetten dörzsöli a markát. Alakul az új arca. 

Prófécia:

Az igazságot hazugsággal akarják legyőzni. Sulla embere, ki esténként tanult, már gyűjti a dalnokokat.....pedig inkább siratóasszonyokat kéne neki keresni.  A nép megsüketült,  a hamis hősköltemények  már nem fogják meghallani. 

 

 

A Via

A gigászi küzdelem krónikája:

Ó Sulla, hiába ígérsz Via Scarbantiát.....a máz, mellyel az igazi arcodat rejtegeted szétrepedt. Nemsokára a vakok is látni fogják, ki vagy valójában.

Prófécia:

Az áldozatok füstje hiába száll a magasba. A Igaz Istenekhez már nem tudtok visszatérni. Ki a szövetséget velük felbontja, veszni fog......Ők nem felejtenek.

A Szabinok

A gigászi küzdelem krónikái:

Ki insulákkal kereskedik, a Szabinokat okolja a csapásokért.......pedig nem ők a bűnösök. A tettesek Rómaiak, kik hamis istenekhez fohászkodnak és mindannyiunkat romlásba döntenek......

Prófécia:

Ki ma magasan száll, porba fog hullani. Koncként fogják odavetni a népnek........Ó ti balgák....ismét becsapnak benneteket.

 

 

 

 

A Mocsok

A gigászi küzdelem krónikája:

A múlt olyan mocskos, hogy sem tagadás, sem isteni szubsztancia nem tudja tisztára mosni......de nem árt néha emlékeztetni rá.....hogy mindenkinek a szeme előtt legyen.

Prófécia: 

Annak aki bajnok szeretne lenni, meg kell érteni.....az lesz az, ki a népnek elhozza az óhajtott békét......mert a jámborok arra vágynak.

 

 

 

A Látomások

Nem könnyű a dolga a Prófétának.....csak homályosan lát és csak a részletekre emlékszik....néha maga sem értette, mert valami hiányzott....valami nem illet a képbe.........mert nem jó osztotta le a szerepeket.....Lucius Cornellius Sullát figyelmen kívül hagyta....pedig most Ő uralkodik......egy igazi szörnyeteg....hogy igazából miként jött létre, azt senki sem tudja. 

süti beállítások módosítása